diumenge, 19 de febrer del 2012

AL CONSELL MUNICIPAL INFANTIL TREBALLEM LES ESCOLES D'ALTRES MONS I D'ALTRES ÈPOQUES.

Al Consell Infantil Municipal de Sta Perpètua i juntament amb companys i companyes d’altres escoles,desprès de reflexionar sobre l'exposició del KIM MANRESA, ESCOLES D'ALTRES MONS, hem continuat treballant el tema de l’escola des d’altres punts de vista. Hem volgut conèixer com era a l’època dels nostres avis.
Per tal motiu vam convidar a la classe a alguns d’ells per tal que ens poguessin explicar com eres les seves escoles i com es vivia a la seva època. Junts vam poder fer una comparació de com era la seva vida i com és la nostra , buscant que hi havia de bo en una i en l’altra.




Per tal de continuar aprofundint en el coneixement d'aquestes altres realitats que es viuen a l'escola d'altres països, vam convidar a dos immigrats del Senegal, el Bacary i l'Abdoulye. Ja fa alguns anys que ells viuen al nostre país i van voler compartir amb nosaltres la seva experiència de com és l'escola al seu país, com va ser per a ells el fet d'anar a escolar i estudiar quan eren como nosaltres.
També van respondre a preguntes que ells nens els hi van fer referent a la seva arribada a Espanya, les condicions de vida al Senegal i com és ara la seva vida a Catalunya. Actualment son alumnes d'una escola d'adults. El Paulí ens els va presentar.