diumenge, 19 de febrer del 2012

JA HA ARRIBAT EN CARNESTOLTES, EL REI DELS POCASOLTES!!

La setmana del 13 al 17 de febrer hem celebrat la festa del Carnaval, i el rei Carnestoltes ens ha donat consignes i consell per fer gresca i divertir-nos d'allò més.
Vam començar fent una activitat adreçada als petits de 1er B i 2on A per tal d'explica'ls-hi en què consitia la festa i com la celebraríem a la nostra escola. 
Per tal del fer-hó més divertit vam fer servir aquest conte.




I aquí us deixem algunes fotos de la reunió que vam fer a la classe de 6è B.  Com que no teníem prou espai ,els grans van col·laborar cedint part del seu seient als petits o bé agafant-los a coll.




El dijous gras vam realitzar una visita al casal d'avis per tal de fer amb ells una altra activitat relacionada amb el Carnaval. En aquest cas vam fer unes màscares que els hi vam deixar de record penjades als vidres per tal de decorar el centre.Va ser una sessió molt enriquidora pel fet de treballar plegats ide gaudir d'una estona de compartir comentaris i somriures. Ens vam endur un grat record.



Finalment el divendres i com a cloenda final va tenir lloc la rua pels carrers del barri. Els nens vam portar les seves disfresses, aqui en tenim una mostra.